Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Négykerekes off-road – egyenesen Kínából

2017. május 19. - azolcsosag Dani

Az autós játékok mindig is népszerűek voltak a weben, talán ma már a 3D-s szimulátorok, és annak továbbfejlesztett változataiban az AR/MR világában lassan kicsit ódivatúnak tűnhet az az ember, aki a PC-jén off-roadozik, épp ezért őket rángatnánk ki a színtiszta, kézzelfogható valóságba egy WLToys A959 RC zöld színű „méregzsákkal”!

Az igazi rajongók tudják csak értékelni a hasonló járgányokat, de abban megegyezhetünk, hogy a zöld kis csodakütyü a valódi nagyokkal is felveszi a versenyt, egy parkolóházban mindenképp!

Nézd csak meg a videót! Már több mint 35 ezer ember látta, ideje, hogy te is csatlakozz, ha érdekelnek a távirányítású autók, akkor mindenképp.

Igazából a teszt szórakoztatóbb volt, mint gondoltam volna, nem csak azért, mert sikerült fejre állítani, lepadkáztatni és szétszórni a zöld csodaautót, hanem azért, mert tényleg minőségi szórakoztatást tud nyújtani, akiket eddig nem érdekelt az off-road car téma, az kipróbálás után, tuttira beleszeret. Én is így jártam!

Ráadásul vannak olyan feature-jei, amik simán verik a hasonló értékű, ám semmire se jó kütyüket. Vegyük csak sorra:

  • négykerék meghajtás
  • 70 km/h sebesség – őszintén, ez a legjobb benne!
  • igazán realisztikus motorhang (a kávédaráló elbújhat mellette)
  • stabilitást és rugalmasságot biztosító rugókkal szerelték
  • 100 méteres hatótávolság
  • wifi távirányítás

wltoys.jpg

Ha felgyorsítjuk 70km/h sebességre, akkor arra számítsunk, hogy rendesen talpalni kell a kis „nyavalyás” után, hogy el ne veszítsük az irányítását! És nem csak a sima parkolóban hajthatjuk meg, hanem igazi terepre is kivihetjük, ami a valódi off-road élményt fogja nyújtani!

Annak ellenére, hogy a tesztben sikerült a szárnyat elhagyni, ezeknek az elemeknek kifejezetten fontos szerepük van a stabilitásban és komoly tervezői munka van mögötte, úgy nézzetek a zseniális kütyüre!

Üröm az örömben, hogy közel 2 óra alatt töltődik fel, és ezért cserébe max. 10 perces kemény versenyidőt kapunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr112526967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

opati666 2017.05.22. 10:59:08

A lényeg: Honnan? Mennyiért?
Köszönöm

B.B.K. 2017.05.22. 16:55:36

@opati666: pl. www.aliexpress.com/item/1-18-2-4G-4WD-Electric-Remote-Control-Car-45KM-H-High-Speed-Off-Road-Racing/32751689601.html

Ez ilyesmi, más színben. És a 45-50kmh is reálisabb érték. Szintén 10-15 perces játékidő stimmel. 100-150m -s hatótáv.
süti beállítások módosítása