Kínai kütyük A-tól Z-ig

Hagyományos bringából elektromosat? Igen!

2018. november 05. - azolcsosag Dani

Kifejezetten népszerű lett az elmúlt években az elektromos kerékpárok használata, hiszen jelentősen nagyobb utazási sebességet érhetünk el a motorikus alkatrészeknek köszönhetően, továbbá kevésbé fárasztó, ha például emelkedőnek felfele megyünk, hiszen az elektromos motor ilyenkor rásegít.

Az elektromos kerékpárok viszont igen drágák lehetnek. Mi van azonban akkor, ha azt mondjuk, hogy manapság már hagyományos kerékpárból is lehet "elektromosat" csinálni? Áruházunkban nemrég elérhetők lettek Kínában készült igen modern elektromos kerekek, melyek új szintre viszik a kerékpározás élményét.

maxresdefault_5.jpg

Tovább

Smok Alien Kit a tesztelők "reflektor" fényében!

Sok éve biztosítjuk már a legjobb kütyüket, és olyan termékeket is el tudunk hozni vásárlóink számára, melyeknek beszerzése sok problémával és adminisztrációval járhat az átlagos vásárló számára.

Főleg igaz ez a kínai termékekre, melyeket ténylegesen Kínából kéne megrendelni külföldi oldalakon keresztül. Ha hiányos az angol tudásod, de szeretnél például olyan kütyüket rendelni, mint a Smok Alien kit e-cigi, akkor nálunk tökéletes helyen jársz, hiszen mindent elrendezünk neked.

Egyszerűen átlátható magyar felületet biztosítunk kínai termékek vásárlására is, készletünk pedig hatalmas. ÁFA számolgatás? Vámkezelés? Adminisztráció? Mindezt elintézzük neked, ha oldalunkon keresztül vásárolsz Kínában kapható termékeket, ráadásul az EU szabványnak megfelelően 14 napon belül el is állhatsz vásárlásodtól teljes pénz visszatérítéssel.

Tovább

Mit dugjunk először és hova? Töltőt az eszközben vagy töltőt a konnektorba?

Egy olyan kérdéssel nézünk szembe, amin az ember sokszor elgondolkozhat, azonban mégsem tulajdonít neki nagy jelentőséget, mert vagy az egyiket, vagy a másikat választja, sokszor pedig nem is konzisztensen, hiszen egyszer így, egyszer úgy csináljuk.

De vajon számít, hogy hova csatlakoztatjuk először a töltőt, nevezetesen az eszközbe vagy a hálózati áramforrásra?

tolto3.jpg

A rövid válasz az, hogy megbízható, jó hírnevű töltők esetében nem. Ehhez egy kicsit mögé kell néznünk annak, hogy miként is működnek a töltők.

Tovább

Felkészültél az élményre, ahogy videóvá elevenedik a fotód?

Könnyen, gyorsan és pofonegyszerűen, számítógépes beavatkozás nélkül változtathatjuk fotóinkat videóvá - iOS-on és Androidon egyaránt.

A titok nyitja egy alkalmazás, mely az állóképeket úgy alakítja át (az utasításainkkal összhangban), hogy azok a mozgás illúzióját keltik.

Tovább

Jön, jön az Android PIE!

Tisztelt közönség, beléptünk az Android PIE érába! Az Android legújabb verziója, a 9.0, már számos eszközön elérhető, beleértve az összes Google Pixel telefont, a OnePlus 6-ost és az Essential Phone-t.

Ha összehasonlítjuk egy kicsit a PIE-t a 2017-es 8.0 Oreo-val, akkor kiderül, hogy az Oreo főleg a kulisszák mögötti javítgatásokra fókuszált, míg a 9.0 PIE egyértelműen a partiállat szerepét fogja betölteni az elkövetkező generációban.

key-lime-pie-cartoon.jpg

A PIE már teljes mértékben támogatja a lekerekített képernyős (notch) dizájnt, valamint számos új navigációs opcióval ígérkezik, melyeket először az iPhone X-ben láthattunk. A Google egyébként nem az első volt, aki az IOS ezen jellegzetességeit lekoppintotta, hiszen a OnePlus, LG, Motorola, Huawei és a Xiaomi is benyúlt már 1-2 érdekességet a másik platformtól.

Tovább

GO Android, GO!

Sokan jó eséllyel nem hallottak még a Google legújabb újításáról, mely azért jött létre, hogy az olcsó okostelefonok birtoklása és mindennapos használata egy kevésbé frusztráló élmény legyen mindannyiunk számára.

Sok készülék elavult hardverrel és szoftverrel érkezik, az Android GO pedig ezeket a hátrányokat hivatott egy kicsit orvosolni.

android-go_2.jpg

Maga az Android GO a teljes értékű Android operációs rendszer egy leegyszerűsített formája, mely kifejezetten alacsony teljesítményű hardverre lett tervezve, avagy olyan készülékekre, melyek legalább 4GB belső tárhellyel és 512MB RAM-al rendelkeznek, de nem sokkal többel.

Tovább

Olcsó és testre szabható porlasztó? VandyVape Kensei RTA!

A Smoke Brothers jóvoltából ismét egy termékbemutatóra került sor, ezúttal a VandyVape Kensei RTA porlasztó áll a reflektorfényben, mely egy középkategóriás vape kiegészítő és kezdő, valamint haladó vape-esek számára is remek választás lehet.

A tankot a mod-ról lepattintva ki is derül, hogy top-filles, avagy felül töltős kiszereléshez van szerencsénk, tehát a tetejét lecsavarva a szemünk elé is tárul 2 nagy lyuk, melyeken keresztül tudjuk a likvidet után tölteni, ha kifogynánk. Sokan azért választják a Kensei RTA-t, mert a tankhoz kapunk egy bubble glass-t is, mely cserélhető annak érdekében, hogy igény esetén a tank űrtartalmát megnöveljük 4 ml-ről 5 ml-re.

Tovább

Nyomkövetés újratöltve: elő az okostelefonokkal!

Természetes igény a részedről, hogyha rendeltél valamit akkor annak aktuális pozícióját szívesen lekövetnéd, de a haladási út egésze is érdekes lehet.

A csomagod rendelkezik néhány olyan létfontosságú adattal, melyek segítségével pontosan be és meghatározható. Ilyen információk a feladás ideje és helye, a csomag azonosítószáma, és a feladó, vagy címzett telefonos vagy e-mailes elérhetősége. Vagyis a nem könyvelt (a fenti azonosítókkal nem rendelkező) csomagok nyomonkövetése regisztráció hiányában lehetetlen.

delnext_blog_tracking-945x630.jpg

Tovább

A modern függőség és a digitális detox

Az okostelefonok és az egyéb smart eszközök egyértelműen meghatározó dolgokká váltak életünkben az elmúlt években. Sokan több időt töltenek már az okostelefon képernyője előtt, mint anno a hardcore gamerek a WOW vagy a Call of Duty előtt.

Ennek mi lehet az oka?

A válasz sok oldalról megközelíthető, azonban az alapséma továbbra is a függőséggel és a figyelem lekötésével áll kapcsolatban. Az okostelefonok legkedveltebb alkalmazásai, avagy a Facebook, az Instagram, a Snapchat mind szociális alkalmazások, melyek segítenek tartani a kapcsolatot emberek között.

461062-don-t-use-facebook-fatigue.jpg

Tovább

Így ne fizess vámot a kínai cuccaidra!

Ha Magyarország és az Európai Unió területéről kívánod berendelni legújabb szerzeményeidet, akkor vám vagy adó kiszabásától nem kell tartanod. De amint Amerikában vagy Kínában (vagy bármely nem uniós országban) találod meg választottadat akkor a vám és adókötelesség terhével, szó szerint számolnod kell.

A legtöbben úgy ismerik az ide vonatkozó törvényt, hogy a harmadik országból magánszemélytől érkezett csomag 45 euró felett, míg céges rendelésnél már 22 euró felett áfaköteles, vámot csak 150 euró érték feletti csomagnál kell fizetni.

1_w3z5f3p4m9ghrlu1cng93q.jpeg

Tovább