Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

[TESZT] Mi Wireless PowerBank 10000mAh | A kimeríthetetlen...

2022. október 07. - Azolcsosag.hu Dani

A jó idő beköszöntével egyre többen választunk kinti programokat, legyen szó túrázásról, piknikről vagy városnézésről. Ilyenkor – bár nem a közösségi média miatt – sokan használjuk telefonunkat akár tájékozódás, akár zenehallgatás vagy fotózás és videózás miatt. Ehhez pedig sokaknak nagyon hasznos lehet egy power bank, amely garantálja az egész napos mobil használatot is. Ma az Mi Wireless Power Banket szeretném bemutatni nektek. Nézzük hát, hogy miről is lenne szó.

Csomagolása egyszerű, a töltő mellett egy többnyelvű útmutatót és egy Type-C és egy microUSB végű kábelt tartalmaz. Utóbbi magának az eszköznek a töltésére, valamint a power bankről való telefon töltésére is használhatunk majd. Erősségéhez képest viszonylag kicsi, praktikus eszközről beszélünk, 21x7 cm-es méretével és 230 grammos súlyával könnyen elfér majd táskánkban vagy akár zsebben is. Színét tekintve fehér és fekete opciók közül választhatunk majd. A háza műanyag, néhány helyen gumi borítással ellátva. A gumis borítás azon az oldalon található, ahol a vezeték nélküli töltésre is majd lehetőségünk lesz. Ennek köszönhetően a ráhelyezett okostelefon vagy fülhallgató töltő bölcsője nem tud majd könnyedén lecsúszni töltés közben. A gumis részen megtalálható maga a jelzés is, hogy hova kell helyeznünk az eszközt.

Az eszköz tetején található az USB-A és type-c csatlakozója, valamint öt darab led fényforrás. A csatlakozók 5V és 2,4A paraméterekkel rendelkezik, 10 és 18 wattos töltésre képes. Az ötből négy led az akkumulátor töltöttségét jelzik majd, az ötödik pedig a vezeték nélküli töltés aktivitását jelzi. Végezetül ezek mellett található meg egy gomb, melynek pár másodpercig történő nyomva tartása esetén bekapcsolhatjuk a wifi töltést.

A technikai paramétereket tekintve fontos tudni, hogy lítium-polimer technológiával készült, amely a korábbi lítium-ion akkumulátorokhoz képest jóval gyorsabb töltésre képes és kisebb, könnyebb súlyú kialakítás is jellemzi. A ma bemutatott akkumulátor 10000 mAh kapacitású, tehát egy okostelefont akár két-három alkalommal is fel tudunk tölteni vele. Egy eszközt akár 2-3 óra alatt teljesen fel tud tölteni, és magának az eszköznek a töltési ideje is mindösszesen négy órát vesz majd igénybe.

Valamint nagy előnye, hogy egyszerre két eszközt is tölthetünk vele vezetékes és vezeték nélküli opciójának köszönhetően. A vezeték nélküli opció QI szabványú, tehát minden olyan készüléket képes tölteni, amely a QI töltési standardot tartalmazza. Ezáltal tehát nem csak Xiaomi, hanem akár Samsung vagy Apple készülékünkkel is nyugodtan használhatjuk. Valamint nem csak okostelefont, hanem kamerát, tabletet vagy akár játék konzolt is tölthetünk segítségével – tehát igazán sokoldalú kis eszközről beszélünk. A vezeték nélküli mobil töltés során hasznos információ, hogy a telefon tok eltávolítása nélkül, könnyedén és kényelmesen tölthetjük.

A gyártó természetesen az eszköz védelmére is nagy hangsúlyt fektetett, hiszen kilenc pontos védelmi rendszerrel látta el a powerbanket. Ennek köszönhetően védve van bemeneti és kimenetei túlfeszültséggel szemben, túlfeszültséggel és kisüléssel szemben, valamint magas hőmérséklettel és fém tárgy (kulcs, pénzérme) okozta lehetséges problémákkal szemben is (FOD idegen tárgy detektálás).

Mindezt elképesztően jó áron, tízezer forint alatt már megkaphatjuk, amely igazán baráti ár kapacitásához és a kínált funkcióihoz viszonyítva.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr7117948640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása