Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Miért népszerűek a fitneszkarkötők?

A Lenovo HX06 mentén bemutatjuk!

2020. február 26. - Azolcsosag.hu Dani

Nem félünk tesztelésre kiadni egy-két kedvencünket, és kifejezetten hobbiként tekintünk az olcsó, de jó, ráadásul praktikus cuccok kiválasztására, melyeket továbbadunk vásárlóinknak.

Fitnesz karkötő, okosóra olcsón, jó minőségben?

Techbarat a fülhallgatók mellett a manapság igen népszerű kiegészítő, az okosóra tesztelésére adta a fejét. Mivel ezt a típust nálunk villámgyorsan és biztonságosan tudod megvásárolni, gondoltuk jó példa arra, hogy milyen termékek forgalmazásával is foglalkozunk pontosan.

A kínai termékek, az olcsóbb, de jó ár-érték arányú kütyük, kiegészítők tárházára esküszünk, amiből mindenki könnyen és gördülékenyen tud válogatni, majd vásárolni is. Könnyen követhető, magyar nyelvű, felhasználóbarát oldalt hoztunk létre erre a célra. Nézzük most meg az okosórák, fitnesz karkötők választékában, hogyan is néz ez ki a gyakorlatban!

Független teszt, magas pontszám

Nem félünk tesztelésre kiadni egy-két kedvencünket, és kifejezetten hobbiként tekintünk az olcsó, de jó, ráadásul praktikus cuccok kiválasztására, melyeket továbbadunk vásárlóinknak. Nem volt ez másképp a  Lenovo HX06 Smart Bracelet esetében sem, melyről mi már eleve jó véleménnyel voltunk, de a Techbarat véleményét hallva még jobban kihúztuk magunkat, büszkén tekintve a rangsorolásunkra. 

videóból kiderül, hogy miért ennyire felhasználóbarát, egyszerű, átlátható, de mégis összehangolt és komplex ez a fitnesz karkötő, mely ár-érték arányban tényleg kiemelkedő a kategóriájában. A töltési idő, az élettani mérési funkciók, vagy az időjárásjelentés mind olyan opciók, melyeket hatékonyan használhatsz sportolás, utazás, rehabilitáció, vagy akár a hétköznapi egészségtudatos életviteledben. 

Miért népszerűek a fitneszkarkötők? 

Az okosviselet, az  okos sportkiegészítők már külön kategóriává nőtték ki magukat a világ „tech-bolondjai” és a rajongók között, hiszen az okostelefonnal szinkronizálva ezek is számos szempontból könnyíthetik, vagy éppen feldobhatják az életünket. Tudást, információt kapunk tárolható, elemezhető és megosztásra alkalmas formában. 

Az élsportolóknál talán egyértelmű, hogy miért hasznos a teljesítmény mögött álló tényezők nagyrészét mérhetően, összehasonlíthatóan gyűjteni és megosztani szakértőkkel, orvosokkal, edzőkkel, esetleg a sporttársakkal. Ezáltal sokkal könnyebb dolga van a sportolónak és segítőinek a helyes étrend, pihenés és edzések megállapításánál, a célok kitűzésénél. 

Mi a helyzet az „átlag emberekkel”? 

Mi a helyzet akkor, ha valaki nem olimpikonkét éli a mindennapjait, nem fitnesz világbajnokként méri ki grammonként a fehérjét, a szénhidrátot? Nos, talán nekik még érdekesebb megfigyelni a szervezet finomhangolt működését.

Magas vérnyomás betegségben, cukorbetegségben szenvedsz, migréned van, túlsúlyos vagy? Igazi segítőd lehet egy  fitnesz karkötő, vagy  okosóra, ami képes a vérnyomásodat, a pulzusodat, a megtett kilómétereket, az elégetett kalóriákat is észben tartani, így vezetve egy ideálisabb életmód eléréséhez. 

Persze, ha semmin sem változtatsz, felmerülhet a kérdés, hogy mégis miért nézegetnéd a pulzusodat chips evés közben a tévé előtt… De erre is van válasz, ugyanis sokkan éppen ezért kapnak kedvet a cselekvéshez. Kapnak egy átfogó képet a helyzetről, észrevehetnek törvényszerűségeket a viselkedésük, hangulatuk és a fizikai paramétereik között, és ez jó motiváció lehet a későbbiekben apró próbálkozásokra, kisebb lépésekre a siker felé. 

azolcsosag_2_lenovofitneszkarkoto.jpg

Ajándékba adnád, vagy inkább magadnak? 

Szűkösebb a büdzsé a céges ajándékcsomaghoz? Az ügyfelek ajándékozása a cél év végén?  Vagy saját magad és a családod kényeztetése a cél éppen? Szülinap? Névnap? Évfordulók?  Egy fitnesz karkötő nem csak trendi, stílusos és praktikus, de ebben az árkategóriában kifejezetten pénztárcakímélő meglepetés is lehet, ami szinte mindenkinek örömet okozhat. 

Ha valakiről tudod, hogy nem hajlandó órát hordani, vagy már két különböző típust is visel és tökéletesen elégedett velük, akkor valószínűleg nem ez lesz a te kategóriád. Ezesetben ne aggódj, számtalan kincset rejteget még a  webshopunk a háztartástól az informatikáig találhatsz fogadra valót.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr1715493432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása