Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

A világ legkisebb telefonja mini árcédulával!

2019. június 06. - azolcsosag Dani

Ha belegondolunk, akkor nehéz lehet manapság olyan telefont találni, mely kényelmesen beleférne zsebünkbe. A farmerzsebek egyre kisebbek, az okostelefonok egyre nagyobbak.

Felmerül tehát az igény egy mini telefonra, mely nem sokkal nagyobb, mint a hüvelykujjunk. De van ilyen?

Bizony van! A GT STAR BM70 a világ egyik legkisebb telefonja és 75x23x10 mm-es méreteiből adódóan joggal érdemelte ki a „börtöntelefon” becenevet.

Szinte bárhol eltehető, vagy akár elrejthető. Jó lenne becsempészni egy kis telefont egy meeting-re vagy olyan helyre, ahol nem nagyon szabadna telefonálni?

Ezt a kis suhancot konkrétan ingzsebben is elrejthetjük, egyáltalán nem lesz feltűnő. Akár a markunkban is vihetjük, még onnan sem fog kilátszani.

Az egészen minimalisztikus dizájnhoz teljes értékű telefon tartozik sim kártyával, mindennel.

bluetooth-mini-mobile-phone-0-66-inch-small.jpg

A mini telefon ráadásul mini árcédulát is kap, ugyanis EU raktárból mindössze 6.000 jó magyar forintért meg is lehet rendelni.

Ami pedig a hab a tortán, bluetooth headset és mini telefon egyben, tehát összekapcsolható egy okostelefonnal és fogadhatunk, valamint indíthatunk is vele hívásokat.

ip8f1111b_5.jpg

Az egymagos MTK processzor elvégzi, amit kell, semmi extrára ne számítsunk. Főleg azért se, mert mindössze egy 300mAh akkumulátorral lett felszerelve, ami viszont bőven elég, hiszen nincs nagy kijelző, ami megenné 2 óra alatt az akksit. Csupán egy 480x320-as.

Emlékezzünk vissza a régi Nokia-s korszakra. Ez az apróság pont azt idézi fel. Készenléti üzemmódban 7 nap, aktív használat mellett 3 nap az akksi szuflája.

A minimobil tud MP3, Bluetooth, Wi-Fi szabványokat kezelni és 2GGSM hálózaton 1 db Normál SIM-et fogad be, melyben 250 telefonszám is tárolható.

51beqocbr5l_sx569.jpg

Minek manapság külön headset-et venni? A mindössze 75x23x10 mm-es GT STAR BM70-et minimobil minden igényt kielégít e téren, ráadásul egyéb hasznos funkciókkal is vár, mint említettük.

Viselni pont ugyanúgy lehet, mint egy headset-et. Levéve pedig teljes értékű mobil, akár céges készülékként is működhet, ha okostelefonunkat nem akarjuk mindenhova magunkkal vinni. Klassz kis kütyü potom pénzért!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr6714882080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása