Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Alfawise M1: az igazi csodaroller

2019. május 01. - azolcsosag Dani

Sok időt töltöttél a városban a sétálással? Unod már, hogy folyton tömegközlekedni kell még rövid távokra is? Az Alfawise M1 összecsukható elektromos roller ezeket a problémákat hivatott megoldani.

Ez a roller problémamentes közlekedést biztosít a tömött városok utcáin is, mindemellett pedig elképesztő mobilitást, hiszen bármely tömegközlekedési eszközre felpattanhatsz vele, ha hosszabb ideig kéne utazni. Az Alfwaise M1 egy legkiemelkedőbb eleme a strapabíró kerekek.

maq2qmq.jpg

A rolleresek jól tudják, hogy a pneumatikus kerekek terén a hátsó kerekek vannak mindig a defekt legnagyobb esélyének kitéve. Az Alfawise a gyártás során éppen ezért kemény, tömör kerekeket használ, melyek belseje méhkas elrendezést kap a kellő flexibilitás érdekében.

Az M1-es esetében nincs olyan, hogy defekt. Ha bármi átszúrja a kereket, akkor semmi probléma, gurulunk tovább, hiszen tömör kerekekről van szó. A gumik külseje unibody természetes gumiból készül, mely minimalizálja az egyenletlen talajon keletkező vibrációt és lecsökkenti az elcsúszás veszélyét is.

o26y0ce.jpg

Ezzel egy dupla fékrendszer párosul, mely maximális sebességről 4 másodperc alatt megállítja a rollert. A tömör kerekek élettartama 3-5 év, mely alatt szinte semmi karbantartást nem igényelnek. Kifejezetten praktikus és ekonomikus is egyben.

Az Alfawise M1-en a két gumi egyébként nem teljesen ugyanolyan. A hátsó a defektek ellen lett megerősítve, míg az első a kellemes és sima haladásért felelős.

Az első kerék a kocsiknál gyakran használt vákuumos technológiával készül, és külön belső gumija sincs, ami a költségeket is jelentősen lecsökkenti. Mindkét kerék olyan, mint egy kevlár golyóálló mellény, és az átlagos pneumatikus kerekeknél 40%-al jobb esélyei vannak a szúró tárgyak ellen.

lye1gn3.jpg

Ha egy kerék részben eltörik vagy elreped, akkor körülbelül 20km-ig még nyugodtan lehet vele közlekedni.

Az Alfawise M1 a kerekeken kívül még sok izgalommal várja a leendő tulajdonosokat. Rendkívül menő, sportos külső, digitális kijelző és sebességmérő, külön megvilágítás és okostelefontartó is kerül ezekre a csodajárgányokra!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr1414796954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2019.05.03. 15:22:51

Ezeket a spamblogokat egyébként is rühellem, de nagyon, neked viszont sikerült a többi kínai ipari hulladékot az idiótákra tukmáló "blogot" is alulmúlni ezzel a poszttal.
Kevés dolgot utálok jobban, mint ezeket a rohadt elektromos rollereket, amivel a sok agyatlan paraszt száguldozik a kerékpárutakon, gyakran balesetveszélyes helyzeteket okozva.
süti beállítások módosítása