Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

A Xiaomi piacra dobott 3 vezeték nélküli töltőeszközt a Xiaomi 9-es mellé

2019. február 28. - azolcsosag Dani

A Február 20-án zajlott Xiaomi konferencián nem csak a Xiaomi 9-es okostelefont ismertük meg, hanem további 3 vezeték nélküli eszközt, melyek teljes mértékben lefedhetik töltési igényünket az okostelefonokkal kapcsolatban.

Egy vezeték nélküli töltőállomásról, egy vezeték nélküli, autóben elhelyezhető töltőről, valamint egy powerbank-ről van szó.

  1. Xiaomi 20W töltőállomás

A körülbelül 15 dolcsiért megvásárolható töltőt kifejezetten a Xiaomi 9-hez gyártották, mely igazából egy kis panel.

Annyi a dolgunk, hogy ráhelyezzük a telefont, és az már el is kezdi tölteni. Letisztult, fehér külseje van, és enyhén mágneses is, hogy a telefon ne essen le róla töltés közben.

xiaomi-released-3-wireless-charging-devices-on-xiaomi-9-launch-conference-z01.jpg

Körülbelül 90 perc alatt tölti max-ra a készüléket nulláról. Érdekessége, hogy támogatja a Qi 10W EPP szabványt, ami azt jelenti, hogy 10W teljesítményen gyorstöltést (fast charging) is nyújt más készülékek számára.

  1. Xiaomi wireless power bank

A 22 dolláros ár körül mozgó powerbank szintén első sorban a Xiaomi 9-hez készült, és hasonlóan működik a töltőállomáshoz, annyi különbséggel, hogy abszolút hordozható. Ha tölteni akarjuk róla a telefont, akkor nem kell kábel.

xiaomi-released-3-wireless-charging-devices-on-xiaomi-9-launch-conference-z02.jpg

Ráhelyezzük a telefont a dezignált panelre és már tölti is! Körülbelül 2 óra alatt maxolja ki a lemerült Xiaomi telefont. A biztonság kedvéért azért tettek rá egy-egy USB-A és USB-C csatlakozót, hogy más eszközt is lehessen róla tölteni.

Az eszköz a Qi vezeték nélküli szabványnak megfelel, tehát más eszköz is biztonságosan tölthető vele.

  1. Xiaomi vezeték nélküli autós töltő

Ez a termék tulajdonképpen az ötvözete egy autós telefontartónak és egy vezeték nélküli töltőnek. Körülbelül 90 perc alatt tölti 100%-ra a Xiaomi 9-et.

xiaomi-released-3-wireless-charging-devices-on-xiaomi-9-launch-conference-z03.jpg

Ha tehát vezetés közben lemerülne a teló, akkor egyszerűen csak belerakjuk a tartóba, és tölt amellett, hogy nincs is útban.

Egy klassz addíciója, hogy a 2.5D üveg alatt kék fények égnek, tehát éjjel is könnyű megtalálni az eszközt. Körülbelül 25 dolcsiért a miénk is!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr9414654055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása