Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

2018 TOP android játékai

2018. december 04. - azolcsosag Dani

A telefonos játékok sokkal gyorsabban fejlődnek, mint bármilyen egyéb játékplatform ezelőtt, és az android játékok új csúcsokat érnek el minden évben letöltések és új tartalmak terén.

Az Android Nougat és a Vulkan API megjelenésével a jövő igencsak fényes a telefonos játékok számára. Itt vannak tehát 2018 legjobb Androidos játékai, némely fizetős, némely ingyenes.

5554be8669bedded17c45a0b-750-500.jpg

Minecraft: A Minecraft PC-n indult, azonban szinte minden újdonság eljut előbb-utóbb a mobilos játékfelületre is. Maga a játék először úgy tűnt, hogy gyerekeknek készült, azonban manapság már teljes mértékben korfüggetlennek tartja a közélet. A Minecraft azért lett olyan sikeres, mert egész egyszerűen nincs benne meghatározott cél.

201871111256_1.jpg

Az alapsztori az, hogy lepottyansz egy világba bármilyen felszerelés nélkül, és bányásznod kell nyersanyagokat, építőanyagokat, hogy megvédd magad, de ezen felül azt csinálsz, amit akarsz. Ölheted az élővilágot, kastélyokat építhetsz, felfedezhetsz a végtelen világokban falvakat, egyebeket. A multiplayer-ben igazi játékosokkal is játszhatsz, a kreatív módban pedig szabadjára engedheted világformáló ambícióidat. Ára jelenleg 7 dollár körül mozog a Google Play-ben.

PUBG Mobile: A PUBG volt talán az első igazi Battle Royale játék, mely hatalmas tömegeket szippantott be (a Fortnite egyébként azért nincs a listán, mert Google Play-en nem elérhető). A megjelenés óta több, mint 10 millióan töltötték le a mobil verziót, mely szinte identikus a PC verzióval, és az egyik legkompetetívebb mobilos FPS jelenleg a piacon.

pubg-mobile-1.jpg

A koncepció rendkívül egyszerű: 100 ember kiugrik egy repülőből egy pályára, ahol fegyvereket kell keresni, hogy másokat kinyírjunk. A végén természetesen csak egy maradhat! A PUBG Mobile-hoz kicsit erősebb teló kell, viszont a szép grafika és az izgalmas játékmenet megér egy próbát, ha van hozzá vasunk. Mindemellett ingyenes is.

This War of Mine: Ez a játék olyan jó, hogy 2015-ben számos média a legjobb játéknak nevezte. Egy túlélős játékról van szó, ahol egy embercsoportot kell vezetnünk egy városban, melyet feldúlt a háború. Mindeközben olyan döntéseket kell hoznunk, melyeknek komoly és sokszor szívszorító következményei vannak.

this-war-of-mine-header-890x606.jpg

A kulcs azonban a túlélés, a játékélmény pedig annak megfelelően is változik, hogy nappal vagy éjszaka kezdünk. A This War of Mine jó grafikával, első osztályú tartalommal érkezik, viszont cserébe az ára viszonylag magas, 15 dollár körül mozog. Ez viszont egy teljes értékű játék, melyben nincsenek mikrotranzakciók.

Crashlands egész jó választás lehet (sokak szerint ma is az egyik legjobb Androidos játéknak számít). A koncepció az, hogy egy intergalaktikus kamionos egy idegen bolygóra zuhan.

678ad1bedc31d3d9e926e217db11a62cd6f8dcaf8fc762ba3ede17ad6c8f1d6d.jpg

A cél az, hogy bázist építs, előállíts tárgyakat és anyagokat, kiderítsd, hogy mi folyik az univerzumban, továbbá szabadidődben még meg is mentsd azt. A Crashlands egy egész ütős RPG játék sok tárggyal és szép grafikával.

Star Wars: Galaxy of Heroes: Ez a játék a Star Wars univerzum karaktereit dolgozza fel és hozza el egy mobilos játékba, mely a Marvel: Strike Force-hoz és egyéb ’daily login’ (napi belépős) játékokhoz hasonlít.

star-wars-darth-vader-yoda-comicbookcom-1116397-1280x0.jpeg

Több, mint 150 Star Wars karaktert és közel 40 hajót gyűjthetünk be és állíthatunk csatába minden nap az arénában, továbbá klánhoz is csatlakozhatunk, hogy együtt nyomjunk le raid-eket, valamint más klánokkal harcoljunk a Galaktikus Birodalom birtoklásáért. A játék maga ingyenes, de természetesen mikrotranzakciók megtalálhatók benne.

Te melyik játékkal űzöd el az unalmad?

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr8714432306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nerevaryne 2018.12.05. 22:21:34

Nálam a Galaxy of Heroes pörög. Egy éve még elviselhetetlenül kapzsi volt, azóta annyit könnyítettek rajta hogy szinte semmi értelme fizetni bele.

Baromi jó játék, már ha van rá fél éved mire odáig érsz, hogy az összes játékmódban épkézláb teljesítményt tudj nyújtani. Nyilván lehet ebből 1 nap is, de a mikrotranzakciók USA felső középosztály szintre vannak belőve szóval hacsak nem vagy oligarcha marad a türelmes farmolás.
süti beállítások módosítása