Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Kezdő tank vapeseknek az UWell Crown 3 "személyében"!

2018. augusztus 01. - azolcsosag Dani

Egy jó vapehez kell manapság egy jó porlasztó. Rengeteg porlasztó és tank, valamint mod van a piacon, így sokaknak nehéz lehet elsőre kiválasztani a megfelelő árkategóriát és márkát.

Aki nem akar kifejezetten sokat költeni egy megbízható tankra, de fontos számára ’az olcsóság’, annak az UWell Crown 3 nevezetű tankot előszeretettel ajánljuk. Ez a tank lesz a tárgya terméksorozat bemutatóknak, ahol eddig minőségi és olcsón hozzáférhető vape kiegészítőket és alkatrészeket mutattunk be. Mit is tud tehát a Crown 3-mas?

Az UWell Crown 3 egy gyári porlasztós tank, mely kb. 8.000 forintért meg is rendelhető nálunk. Több különböző színben is elérhető, köztük matt feketében, feketében, kékben, ezüstben, szivárvány-színesben és lilában is, tehát mindenki kiválaszthatja a megfelelőt jelenlegi vape szettjéhez, modjához, stb.

A dobozt kibontva elénk kerül a rozsdamentes acél tank edzett üveggel a folyadékszint kémleléséhez, a pótpalást, valamint egy másik porlasztó is, mely 0.5 ohm-os és az eredeti 0.25 ohm-os porlasztó mellé érkezik, ha nagyobb ellenállásra lenne szükségünk setupunkhoz. Az 510-es drip tip-hez a gyártók ellátnak minket egy takaróval is, hogy a por ne menjen bele feleslegesen az alkatrészbe.

uwell-crown-3--2.jpg

Kapunk továbbá egy kiegészítő gyűrű csomagot, valamint egy kiegészítő eszközt a tank szétszedéséhez. A top füles kivitelezésű tank szétszedéséhez és utántöltéséhez kell egy kis gyakorlat, azonban teljes mértékben megoldható a csomagban található szerelő eszközzel és egy kis próbálkozással. A tank porlasztójához az alsó levegőző szabályzó nyíláseltávolításával lehet hozzáférni.

Sokak szerint nem a legjobb megoldás, de középkategóriás tanktól nem mindig lehet a legkényelmesebb megoldást várni. Az Uwell Crown 3 egy egész kezes jószág, mely kezdő vapeesek számára jó induló lehet igazából bármilyen modhoz, hiszen az 510-es drip tip egészen univerzálissá teszi ezt a terméket. Maga a tank sokáig jó szolgálatot tesz a megfelelő kezelés mellett, köszönhetően könnyen cserélhető tekercseinek, valamint a könnyen tisztítható felépítésnek.

Miért választják sokan az UWell Crown 3-ast?

7952300-7.jpg

Egyrészt azért, mert erőteljes ízélményt biztosít megfizethető áron, továbbá azértis, mert két különböző porlasztóval érkezik, melyek ellenállása respektíven 0.25 ohm (80 - 90W) és 0.5 ohm (70 - 80W), így van lehetőségünk változtatni az erősségen szükség esetén.

A 24.5mm átmérő és az 5ml kapacitás biztosítja, hogy jó ideig elég legyen a tankba töltött folyadék, így hosszabb kiruccanásokra is biztosított a kellemes vapezés a barátokkal. Mint említettük, a tank elérhető különböző színekben és rengeteg setup-hoz passzolhat.

Ha kifejezetten költséghatékony tankot keresel, vagy pro vape cuccodhoz keresel minőségi tartaléktankokat, akkor a Crown 3-as jó választásnak bizonyulhat rengeteg szituációban. Könnyen szétszedhető és minimális karbantartást igénylő dizájn, megfizethető ár, univerzalitás, és menő külső vár téged is a Crown 3-assal az Azolcsosag.hu webáruházában!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr7714154761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miksakutyi 2019.02.11. 07:45:50

azt elfelejtették beleírni, hogy egy dl tank, gondolom hogy ha ecigit tartanak, akkor tudják, hogy nagyon is sokat számít ez hogy dl, vagy mtl tan magamról tudom. mivel én is először egy dl tankot kaptam, hasonlót az uvel-hez, és vásárolnom kellett egy mtl tankot pláne egy kezdő ecigisnek ez bizony nagyon fontos. hogy a cigaretta szerű élményt kapja e vagy inkább egy vizipipa szerű élményt
süti beállítások módosítása