Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Caterpillar alternatíva feleannyiért? Itt a Vernee Active 4G!

2018. június 07. - azolcsosag Dani

Ha manapság valaki azt mondja, hogy „ütésálló telefon”, akkor jó eséllyel mindenkinek a Caterpillar készülékek ugranak be. Ezek valóban „elpusztíthatatlanok”, és olyanok számára ajánlottak, akik olyan munkakörnyezetekben dolgoznak, ahol az átlagos készülékek nem bírnák sokáig a porosodás, ütődések, karcok, víz és egyéb faktorok miatt.

Röviden tehát építőipari, ipari és bármilyen egyéb szakmunkában nem érdemes túl drága prémium telefont használni, hacsak nem CAT a gyártmánya. Azonban egy CAT S60-nak sajnos igen borsos ára is van, körülbelül 140-160.000 forint körül mozog kártyafüggetlenül. Mi a helyzet tehát, ha olcsóbban szeretnénk hasonló kaliberű, ütésálló telefont szerezni?

A Vernee Active 4G okostelefon lehet a válasz a problémánkra, és szolid 80.000 forintos áron meg is rendelhető webáruházunkban. Nézzük tehát, hogy mit tud ez a monstrum (ugyanis igen méretes jószágról van szó több szempontból is). A Vernee Active 4G hivatalosan egy ütésálló telefon, mely támogatja a gyorstöltést, ami azért a 4200mAh-s akksi mellett igen szerencsés. A töltés gyors, a fogyasztás viszont nem kifejezetten; készenléti állapotban körülbelül 1 hétig bírja a telefon, mely egész kedvező, cserébe viszont igen vaskos és 189 grammos tömegével nem is a legkönnyebb alternatíva a piacon.

1-1.jpg

A készülék házát egy gumiszerű védőréteg borítja, mely a mechanikai behatások ellen hivatott védelmet nyújtani; a hátlapon pedig hivatalosan „carbon fibre-like finish” található az extra védelemért és karcállóságért. Tekintve, hogy okostelefonról van szó, a kijelzőre is érdemes egy pillantást vetni. A Vernee-ben egy 16:9-es, hüvely méretű  JDI (Japan Display Inc) Incell 1080p (Full HD) kijelző tündököl, melynek színei szépek, nem túlszaturáltak; a fényerő optimálisan beállítható.

A képernyő alatt dedikált kapacitív gombok találhatók, melyek funkciójáról a leírásban részletesen lehet olvasni. Az elő- és hátlapi kamerákkal egész jó képeket lehet készíteni, a hátlapon továbbá ujjlenyomat-olvasó is található a gyors és biztonságos feloldás érdekében. De vajon milyen rendszeren fut ez a masina? A Vernee Active az Android 7.0-ra épülő VOS operációs rendszert kapta meg, mely kellemesen navigálható, akadások nem tapasztalhatók.

maxresdefault_2.jpg

A klasszikus MediaTek Helio P25 és a Cortex-A53 4-4 magos processzorok a benchmarkon egész jól teljesítenek 6 GB RAM társaságában; a modern alkalmazások és játékok is szépen futnak a készüléken. Ami pedig az igazi meglepetés: a teló belső tárhely 128 GB-ra rúg, így rengeteg média fér el rajta különböző formákban! De vajon a csillogó specifikációk mellett valóban ütésálló is ez a monstrum?

A „rugged” jelzővel el lett látva a hivatalos gyártó cég honlapján, ami végülis lefordítható vaskosra, azonban a valódi ütésállóság kérdéses. A jó hír viszont az, hogy a Vernee Active 4G megkapta az IP68 szabványt, ami azt jelenti, hogy víz és por szempontból is biztosított.

A mobil egyértelműen azoknak készült, akik olyan körülmények között dolgoznak, ahol az átlagos telefonok nem húzzák sokáig, ára pedig nem is megfizethetetlen! Életképes alternatíva, ha nem akarunk vagyonokat invesztálni egy CAT S60-asba, azonban számolnunk kell azzal, hogy szívóssága nem lett eddig olyan mértékben tesztelve, mint a Caterpillar készülékeké.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr6614029940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Faszkorbacs 2018.06.28. 10:59:26

Doogee s60 is jó alternativa.

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2018.06.29. 07:29:40

Az ütésállóságban nem sokat számít a külső borítás (persze az esztétikai következmények ellen az is jó, magyarul nehezebben karcolódik vagy horpad), inkább a belső alkatrészek rögzítési módja számít.

Ettől a gyártótól én inkább a V2 PRO-t választanám, vagy ahogy az előttem szóló is mondta, egy doogee telefont, tőlük a dg700-at nyúzom 3 éve, kiváló teljesítményt nyújt a mai napig.

Wulfie 2019.08.28. 00:48:14

Harmadik telefonomat töröm össze így 2 év alatt.. úgyhogy elgondolkoztam, hogy mostmár valami ilyen telefont fogok vásárolni magamnak. Vettem rájuk direkt védőfóliát, de semmit sem. www.ujsagomat.hu/emag/aktualis-ajanlatok-hetfotol-19-08-2019/ nem tudom, hogy ezt csak kínából lehet-e rendelni vagy itthonról is, ahogy ezen az oldalon láttam
süti beállítások módosítása