Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Médiaboxok újratöltve, avagy a házimozi következő szintje!

2018. március 04. - azolcsosag Dani

A médiaboxok, vagy TV boxok sok éve szerves részei számos otthoni házimozi rendszernek, hiszen egy jól megválasztott modellel megkönnyíthetjük a médiák lejátszását, külső tárhelyek és eszközök csatlakoztatását, ezáltal lehetőségeink kibővülnek házimozi rendszerünk használatakor, számos folyamat pedig egyszerűbbé válik.

A klasszikus médiaboxok fő feladata az volt, hogy a lejátszani kívánt média egy praktikus felületen számos forrásból csatlakoztatható/bekérhető legyen a rendszerbe, majd azonnal lejátszható legyen TV-n. Nem kell tehát HDMI kábeleket dugdosni ide-oda, ezzel sem megy az idő.

Adathordozó a box-ba, popcorn a kézbe, mehet a filmezés!

A modern TV boxok szerepköre azonban ennél már bővebb, hiszen már internetes csatlakozási lehetőséget, Youtube hozzáférést és sok egyebet tartogatnak számunkra, melyekkel összekapcsolhatjuk a házimozit és a neten való szörfölést!

Feltéve persze, hogy van egy jó tévénk, melyhez megéri egy ilyen kiegészítőt vásárolni. A MECOOL M8S PRO jól reprezentálja azt, hogy milyen manapság egy kompakt multimédiás eszköz, mely nem csak az otthoni házimozi rendszer központi eleme lehet, hanem bármely házimozié is, ugyanis hordozhatósága és univerzalitása páratlan. A MECOOL médiabox alapvetően távirányítóval érkezik, azonban csatlakoztatható hozzá egér és billentyűzet is számos további periféria társaságában.

maxresdefault.jpg

A főmenü tulajdonképpen egy minimalisztikus felület, melyben elérhető számunkra egy fájlkezelő, egy alkalmazáskezelő, egy beállítások menü és egy TV Center, melyből fizetős filmeket játszhatunk le. Az alkalmazások között megtalálható egy zenelejátszó, Play áruház, Gmail, Chrome és a Youtube is, így ez a médiabox tulajdonképpen egy miniatűr számítógép, melyen internetezhetünk, játszhatunk és videózhatunk is a filmnézés mellett.

Ha összegezni kéne, hogy mit tud ez a kis "doboz", akkor a legerősebb érv mellette egyértelműen hordozhatósága és a legtöbb smart tv-vel való kompatibilitása, valamint az, hogy online forrásokból és számos adathordozóról is gyorsan tudunk adatot küldeni a tv-re.

Egy, a MECOOL M8S PRO-hoz hasonló sokoldalú médiabox tehát jól jöhet az otthoni házimozi rendszerbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr613715212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sir Mortzosch 2018.03.06. 19:55:23

Presentation: bullshit. Item: Piece of shit. Wasted time. thx jerk..

Sir Mortzosch 2018.03.06. 19:56:51

Presentation: bullshit. Item: piece of shit. Waste of time, thx jerk ...

_Danee_ 2018.03.08. 20:05:00

Ez a pro nem is ,de a sima változat s905x-szel jól használható ha az androidot lecseréljük libreelec-re.
süti beállítások módosítása