Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Van 5000 forintod? Kell egy okoskarkötő?

2017. augusztus 26. - azolcsosag Dani

Ha hó végén sikerült egy kis zsebpénzt megspórolnod, így a nyár vége felé közeledve, akkor az Oukitel A16 okoskarkötő kitűnő befektetés lehet a számodra.

Ha szeretsz mozogni, ha érdekel, hogy hány lépést tettél meg egy bizonyos időtartamon belül, ha fontos a pulzusod detektálása, vagy ha nem tudsz élni elégetett kalória adatok nélkül. Ha a fenti felsorolás egyike sem igaz rád, akkor majd igaz lesz, ha elkezded használni ezt a kütyüt. Lássuk mit tud.

Kicsi dobozban néhány kellék: tényleg csak a legszükségesebbek. Az USB csatlakozó, a leírás, és a gumipánt alkotja a szettet, a karkötővel egyetemben, természetesen.

A telefonodra elegendő egy appot feltelepítened, aminek hála a kapcsolat létrejön két okos eszközöd között. Indulhat is a móka! A karkötőn egy szem gomb található, tehát kezelése faék egyszerűségű. Kijelzi, hogy hány lépést tettél meg, s ez alapján mennyi távot gyűrtél már le; megmutatja a pulzusodat; az arcodba tolja az elégetett kalóriák számát, és végül a pontos időről sem kell lemaradnod.

oukitela16.jpg

A tesztelések során a pulzusmérővel akadt egy icikepicike baj. Tényleg csak egy apróság…. Nem mér. Aminek köszönhetően gyakorlatilag ez a funkciója kiesik a körből, de érdemes próbálkozni. Hátha. Viszont, ha téged nem az egészségügyi adatok izgatnak, sokkal inkább a távolság, a kalória akkor nincs probléma.

Az okoskarkötő vízálló, ami egy szuper tulajdonság: úszáshoz is használhatod, de akár meg is úsztathatod, ha már túlzottan elkoszolódott a folyamatos alkalmazástól.

A lényeg tehát, hogy kompakt kis csomagban, praktikus készülékkel gazdagíthatod életedet, pofátlanul olcsó bekerüléssel – ezt tudja az Oukitel A16 okoskarkötő.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr3212780180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mgrc 2017.08.27. 12:17:48

Ahogy nézem ez egy xiaomi mi band 2 másolat, abban azért működik a pulzusmérő is (a csuklós-ledes korlátaival persze) szóval én inkább azt venném, ilyen olyan akciókkal (szinte mindig van) 20 dolcsi, nem sokkal drágább de gyanítom klasszisokkal megbízhatóbb és jobban is kidolgozott. Azért az vicces, hogy kínai másol kínait :) Bár az is lehet ez tényleg ugyanaz, kis változtatással :D a szoftver azonban biztosan jobb a xiaomiak.

Zetor75 2017.08.27. 13:47:10

Nekem is úgy tűnik, hogy ez a Mi Band2 másolata. Nekem azt sikerült 16.28ért megvenni, az cirka ugyanúgy 5 ropi, mint ez, csak jobban működik. :) A fenti funkciókat tudja. Ezenfelül rezeg, ha valamilyen értesítés jött a telefonra, és bizonyos appok ikonját is képes megjeleníteni. Ezenfelül alváskövető is van benne, de szvsz ez kis kihívásokkal küzd, de működik. Az a gondja, hogy már ébren vagyok, de még azt hiszi, hogy alszom, azaz az alvásidőt hosszabbítja.

abrakradabra 2017.08.27. 16:31:26

mondjuk, ha úgy vetted fel mint a berakott promó képen a bácsi, nem csoda hogy nem működött. És súgok az 50k-s óra sem fog ott, és úgy felvélve pulzust mérni.
süti beállítások módosítása