Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Ezek voltak 2018 tutti androidos mobiljai

2018. december 18. - azolcsosag Dani

Ha alapvetően nem vagyunk az iPhoneok hívei, és éppen okostelefon vásárlás előtt állunk, akkor jó eséllyel android telefon mellett fogunk dönteni.

Rengeteg, különböző felszereltségben, színben, formában vásárolhatunk ma android telefonokat, hiszen minden telefongyártó cég egy kicsit személyre szabja az operációs rendszert saját hardveréhez igazodva. Az eredmények néha jobbak, néha kevésbé jók. Nézzük meg 2018 sikereit!

  1. Huawei Mate 20 Pro

A Mate 20 Pro nagy előnyei főleg a gyönyörű kijelző, a rengeteg funkció, az első osztályú kamera, valamint az akkumulátor nagy kapacitása terén jelentkeznek.

Rendkívül kiegyensúlyozott prémium telefon, mely sok éven át remek befektetés lehet annak, aki nem fél egy kicsit mélyebben a pénztárcába nyúlni egy minőségi telefonért.

dscf2568-920x613.jpg

Az OLED HDR kijelző rendkívül szép képet ad minden megjelenített tartalomról, továbbá a telefonon ’in-display’ ujjlenyomat-érzékelő is található.

A Mate 20 Pro egyetlen hibája az EMUI felület, mely az Android egy gyenge változata és kissé limitálja a telefon potenciálját.

 

  1. OnePlus 6T

Habár ez a OnePlus jelenlegi legdrágább készüléke, a OnePlus 6T-re sokan az egyik legkifizetődőbb befektetésként tekintenek jelenleg az okostelefon piacon, mivel más cégek prémium telefonjaihoz képest körülbelül fele annyiért kapható.

Előnyei között ott van az új technológiás ujjlenyomat-olvasó, a sokoldalú operációs rendszer, a nagy kapacitású akkumulátor és a gyors töltés opció.

oneplus-6t-34-view-920x518.jpg

A telefont a Snapdragon 845 chipset vezérli 6GB vagy 8GB of RAM-al és a legújabb Android 9.0 Pie operációs rendszerrel, mely meg lett spékelve a OnePlus saját OxygenOS felületével.

A fejlett szoftver egyik nagy előnye a ’Smart Boost’ funkció, mely optimalizálja a telefon energiafelhasználását annak megfelelően, hogy jellemzően mire használjuk. Egyetlen gyengéje talán, hogy nincs jack aljzata.

 

  1. Samsung Galaxy Note 9

Ha épp most kaptuk meg a havi fizetést és nem gond, ha egy hónapig kenyéren élünk, akkor a Note 9 lesz az ideális választás, mivel ezzel a készülékkel egész egyszerűen nem lehet mellélőni. A 6.4-inch-es kijelző, a nagy akksi, az Exynos 9810 chipset és a 128 GB belső tárhely mellett nagyon nincs is másra szükség, hogy a maximumot kihozzuk egy okostelefonból.

samsung_galaxy_note_9_017.jpg

A Note szokás szerint egy S Pen-el is érkezik, mellyel rajzolgathatunk és jegyzeteket készíthetünk. A fejlett kamerarendszer lehetővé teszi a 4K 60fps felvételek készítését. A Note egyetlen hibája a mérete, ugyanis igen nagy. Hosszú távon kényelmetlen lehet egy kicsit a használata.

 

  1. Google Pixel 3 and 3 XL

A Pixel széria nem indult túlságosan sikeresen, azonban mostanra elfoglalta méltó helyét az okostelefon piacon, és jelenleg az egyik legjobb lehetőség, ha éppen okostelefont akarunk venni. A Pixel 3 előnyei között ott van, hogy a Google saját Android-ja (Pie 9.0) fut rajta, mely egyértelműen a legjobb az összes közül.

google-pixel-3-wish-list-five-things-we-wish-google-improved.jpg

A Full HD+-os HDR OLED kijelző rendkívül szép képet ad mindenről, az akkumulátoridő pedig jó. Párosítva a wireless gyorstöltéssel, a telefon 1 órán belül ismét max-on van!

Amit hiányolunk belőle az a biometrikus részlegen az arcfelismerő, de ettől függetlenül egy rendkívül praktikus készülék!

Neked melyiket sikerült az idén beújítanod? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr6314499486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2018.12.19. 12:55:34

Az a helyzet, hogy ezek a formák, hogy nincs káva, meg minden egy nagy kijelző, annyira nem jönnek be. az sem, ha csak feketében vagy fehérben van valami. A blogtól olcsóbb típusok felvonultatását vártam, ám mivel a weboldalon kapható, kicsit megragadom az alkalmat, hogy ár-érték arányban megemlítsem a választásomat: Homtom S16
A cél az volt, hogy meglegyen a 2 GB RAM, a kamera színhelyes képeket készítsen és persze minimum 4 magos processzor legyen a gépben, és a wifis kamerákat tudjam vezérelni ezen a készüléken is. Sikerült. Mindez megvolt 25990 forintból. Fél napig nem volt teljes az összhang, de a "gyári beállítások visszaállítása" majd pedig a visszatelepítgetés (automatikusan, mert a google tudja, miket használtam előtte) megoldotta a problémát. Aki e-mailezni akar, térkép kell neki meg menetrend meg az otthoni kamerák nézegetése, annak tökéletes ez is.

mizie 2018.12.19. 13:14:42

@Névtelen betelefonáló: Az ilyenekkel általában az a baj, hogy kis idő múlva a nem frissül és az eleve nem optimalizált vashoz szépen lassan szétesik szoftveresen. egy évre jó és nyilván ha ennyi a budget, akkor akár bestbuy is, de nincs értelme a drágákkal összehasonlítani, amik 2-3 évet is simán kiszolgálnak a támogatásnak és a jobb hw-nek köszönhetően.

quadcore 2018.12.19. 13:24:24

@Névtelen betelefonáló: Én is azt hittem, nem jönnek be, de aztán megnéztem őket élőben, és gyönyörű, ahogy lemászik a kép a kijelzőről.
A listát azért lehetne bővíteni, pl. Xiami Mi8, Mi Mix 2S, ha csak a csúcsmobilokat nézzük, úgy látom.

Zetor 2000 2018.12.19. 13:58:09

Ha a Xiaomi csúcsát keresed, akkor az inkább a Mi Mix3, a 10GB, kerámiaházas csoda, nem a Mi8. Persze az is patent készülék.

Leooo 2018.12.20. 00:03:57

@mizie: Nyilván ne vegyél LeTV-t...de azon kívül vannak számosan remek telefonok - akár 4 kamerával, dupla vakuval is -, amik évente 2x-3x frissülnek( noch dazu lesz rajtuk Oreo is), 4/64 GB memóriával és szépen megvannak $190 alatt, ami még véletlenül sem 250.000-300.000 Forint. És ha baja lesz 2 év múlva, akkor eldobom és megveszem az akkor kapható state-of-the-art 2. vonalbeli telefont max $200-ért és annyi.

Leooo 2018.12.20. 00:12:44

@Névtelen betelefonáló: Plödö Oukitel K3, 6000mAh-s akkuval , 4 kamerával, 8 magos procival, max 128GB SD kártyát fogad, gyorstöltés 9V/2A , 4G B20, OTG. Ha ép ésszel használod 3-4 napot elszalad egy töltéssel. És van ott még 10000mAh-s akkuval is telefon, ha a K3 kevés lenne!

Leooo 2018.12.20. 00:14:45

@Leooo: Ja és 4GB RAM-64 GB tárhely alapból. És fizettem érte $122...ha jól megszámítom 35.000 Forint
süti beállítások módosítása