Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Leagoo S9, vagy Oukitel U18, mint az iPhone X szinonimái?

2018. január 18. - azolcsosag Dani

A távol-keletiek fantáziáját nem kicsit mozgatta meg az Apple legutóbb megjelentetett X-es szérianévvel büszkélkedő modellje. Az első kínai koppintás a Leagoo S9, de máris itt van a következő hasonmás, az Oukitel gyártósoráról.

leagoo-s9-pro_56221_01.jpg

A két márkanév valószínűleg nem ismeretlen a kínai cégeket kedvelők körében. Középkategóriás készülékeket dobnak általában piacra, és ez mind a tudás, mind az ár tekintetében helytálló kijelentés.

A 21:9 képaránnyal rendelkező, kifejezetten vékony kialakítású modell maximális komfortot kínál, talán még az eredeti iPhone-nál is kényelmesebb kézben tartani.

oukitel.jpg

A 4 GB rammal, 64 Gb tárhellyel, 5.85 colos megjelenítővel és 1512x720 pixel felbontással büszkélkedő mobil biztos, hogy óriási sikert arat majd a kínai és a magyar felhasználók körében, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy vásároljanak egy eredeti iPhone X-et, ám a kütyü kínálta kellemet a magukénak akarják tudni. Nem véletlen, hogy a Távol-Keleten ennyire pörög a másolat-piac.

Az Oukitel elárulta, hogy a gyártás már januárban megkezdődik, így hamarosan beleharaphatnak az érdeklődők a majdnem arany almába!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr3413586573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása