Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Gátlástalanul olcsó a káva nélküli sztármobil!

2018. január 04. - azolcsosag Dani

Ha van ötvenezer forintod, akkor már zsebre is vághatod a legújabb káva nélküli csodamobilt, az Umidigi Crystal 4G-t! Nézzük meg közelebbről, hogy mit is kapsz pontosan a pénzedért cserébe.

Gátlástalan – erre a jelzőre építette a gyártó a mobil promócióját.

A csomagolás roppant látványos. Ahogy lekerül az informatív papír, úgy fedi fel magát a fehér-kék doboz, és úgy kerülnek elő a tartozékok: az adatkábel, egy fali adapter, fólia, tisztító szett, és természetesen maga a telefon. De nemcsak úgy pucéran foghatod a kezedbe: elől-hátul fóliák védik, és a tökéletes biztonság jegyében egy tokba is beleálmodták a tervezők.

A képek kicsit csalnak, már ami a telefon megjelenését illeti, hiszen a valóságban az alja némileg vastagabb annál, mint ami az illusztrációkon látszik.

Nehéz lenne tagadni, hogy a mobil fő attrakciója a káva nélküli kijelző. A full HD-s, szuper betekintési szöggel büszkélkedő, nem fényes, kitűnő látási viszonyokat, és felbontást kínáló képernyő olyan, mintha túl akarna folyni a mobilon, köszönhetően annak, hogy nem határolja be káva.

umidigi_crystal_4g.jpg

Az előlapi kamera alul kapott helyet, míg a mobil elején az értesítési led, és a hangszóró jut főszerephez. A led egyébként cseles, mert azt hinné az ember, hogy pusztán jelzésre szolgál, ám valójában sötétben képes be- és megvilágítani a kijelzőt, ami bizony első osztályú ötlet, tökéletes végeredménnyel.

A hátulja az egybefüggő fekete üveggel roppant elegáns hatást kelt. A rajta található dual Samsung kamera a minőség biztosítéka. Az ujjlenyomatolvasójáról elmondható, hogy van, de nagyjából ennyi, nem túl gyors, de az esetek többségében pontos. A jack dugó a telefon tetején, míg az USB csatlakozó az alján terpeszkedik a fény- és közelségérzékelővel egyetemben.

A 7.0-ás android nem túl nagy eresztés a rendszer tekintetében. Mondhatnánk úgy is, hogy letisztult jellemvonásokkal büszkélkedik, hiszen se Google Chrome, se Youtube nem található rajta.

umidigi_crystal_4g1.jpg

Tárhely tekintetében nincsen szégyenkezni valója, hiszen a 64 GB abszolút jónak mondható.

Ám azért a gyorsasággal, teljesítménnyel akadnak problémák. A processzorán még az ősréginek számító iPhone 5 is túltesz. Éppen ezért a működése lassú, rendszeresen akad, magyarul a felhasználói élmény a legkevésbé sem nevezhető kellemesnek, gördülékenynek.

De ha van kicsit kevesebb, mint 50000 forintod, és úgy érzed, téged ez a káva nélküli csoda tudna egyedül elvarázsolni, akkor bátran használd ki a benne rejtőző előnyöket!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr5613549545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghck 2018.01.04. 23:04:52

Jesszusom, mi az a JAG DUGÓ?!?!

Gábor Ferenc Dusinszki 2018.01.04. 23:25:20

Fasza. :) Engem is megfogott. Jag dugó. Beszarás. Elkezdek már cikkezni atomfizikából. :D Nem vagyok hívő, de most ez jut eszembe : Isten barma!

Sfc LezLee 2018.01.04. 23:34:27

Nem vagyok egy grammar náci, de azért a "jag dugó" erősen kiverte a biztosítékot.

Csapee 2018.01.05. 00:21:59

Aki ilyet vesz annak JAG dugó kell, ennyi. Szerencse hogy nem hosszú poszt, több nem volt benne.

2018.01.05. 02:04:03

Káva nélküliségért nem vennék telefont, ha mellette csigalassú processzor van benne. Eleve engem kissé zavar a kávátlanság, nem tetszik ez a trend.

netrunner71 2018.01.05. 06:38:39

JAG dugó bameg, JAG! Azt hittem, nekem van túlságosan reggel és rosszul olvastam. Ízlelgetem egy picit: JAG dugó.
Azolcsóság Dani inkább menne sódert lapátolni.

Parajpuding 2018.01.05. 07:57:30

Káva nincs, de legalább hardveresen sz*r. A hülyéknek megéri:)

Powerslave 2018.01.05. 08:25:31

"elől-hátul"
"jag dugó"
"szégyenkezni valója"

Van baj...

gusthy1 · http://kolyokjoga.blogspot.com 2018.01.05. 10:50:33

A cikk kb annyira igényes, mint ez a telefon.
Ez a proci totálisan alkalmatlan egy full HD kijelzőhöz. Valószínűleg ettől szaggat a telefon.

2018.01.05. 11:11:43

"Káva". Mi ez kerekeskút? Én inkább peremnek, vagy keretnek nevezném. Egyébként már agyzsibbasztóan idegesítő ez a sok "forradalmi" újítás. Már MINDEN csak a külsőségről szól, közben nem nagyon van új a nap alatt.

skipy 2018.01.05. 17:44:45

Csak annyit tennék hozzá, hogy szoftveresen a (C)umi hírhedten gyenge. Borzasztóan bugos szemetet adnak ki javítás címszó alatt. Ezt egy alapvetően gyenge hardverrel megoldani?
süti beállítások módosítása