Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Mini e-cigi, avagy a kicsi a bors, de erős esete

2017. december 08. - azolcsosag Dani

A Joyetech CuAIO D22 szemrevaló paraméterekkel megáldott e-cigi, mely aprócska méretei ellenére gigantikus élményt biztosít. Szívjuk is fel magunkat, és nézzük mennyire gőzölhetünk be ettől a terméktől!

A doboz felnyitása után megtalálhatjuk magát a készüléket, illetve a töltőt, a porlasztót, a tömítőgyűrűt, a szipkát, és a pótüveget.

All in one dizájn jellemzi a megjelenését, a kompakt kivitelezésnek hála azonnal kézbe, aztán szájba kívánkozik. Az 1500 milliamperes, beépített aksival turbózott cigaretta 55 watton füstölög. Az átmérője mindössze 22 mm, de a tíz centis hosszúsága is roppant picivé teszi. Túlzás nélkül állítható, hogy mindenhol akadálytalanul, nehézségek nélkül elfér.

A 3,5 ml-es tankkal megáldott mini bagó hihetetlenül jó cigarettázási élményt biztosít bőséges gőztermelésének hála. Ez különösen nagy pozitívum tekintettel miniatűr arányaira. Nagyon jól átadja karakteres ízvilágát, ráadásul a megtámasztása is roppant kényelmes: épp a gombnál fogható, melyet gyorsan le lehet nyomni, hogy aztán tüdőnkig hatoljon a füstös érzés.

A levegőszabályozó elfordítását követően könnyedén lefedhetjük a levegőnyílást. A szipka eltávolítása után szabad szemmel is jól láthatóvá válnak a tömítőgyűrűk, amik természetesen főszerepet játszanak a szipka tartásában. A tank kiszedéséhez tótágast kell állítani az e-cigit, hogy aztán az alja leszedésével megtölthetővé váljon.

cuaio_d22_04.png

Mindössze egyetlen lényeges momentum van hátra ahhoz, hogy csak az örömittas füstölgéstől, és ne az idegeskedéstől gőzölögjön a fejünk, az aksi állapotának leellenőrzése. Egyszer meg kell nyomnunk a gombot, és a felvillanásból tudhatjuk mi a helyzet.

Ha egyszer pislant, akkor minden rendben tele van a tank: szívhatjuk. Ha többször villódzik, akkor kb. 75%-on van a kütyü, még bátran kipufoghatunk. A sűrűbb fényjelzés már csak ötven százalékra utal – érdemes odafigyelnünk ,míg a veszett villogtatás 25% vagy az alatti töltöttségre utal, azaz itt az ideje a töltődésnek!

A piacon hat féle színben kapható a készülék: fekete, fehér, szürke, sárga, piros, kék, így garantáltan mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez színben is passzoló darabot.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr8413456035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása