Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Intelligens mini autó, a versenyzés új dimenziója?

2017. november 15. - azolcsosag Dani

Az intelligens mosóporok korában azért némileg gyanakodva fogadjuk az intelligens versenyautót, mint megnevezést. De nézzük mit kínál ez a háromdimenziós, tabletre optimalizált játék, amivel valójában üveg felett tesztelheted a sebességet. Még most sem áll össze, ugye? Akkor kattints a videóra, hogy megtudd mi fán terem a 3D Pocket Racing Car!

Ez nem mese, szóval nem az üveghegyen túl, sokkal inkább az üvegkijelző felett kap teret az okos autó. A megvalósítását tekintve abszolút versenyautóra hajaz, hála a pontos részletkidolgozásnak. A sztereó kijelző kombinálva a kézzelfogható 3D kialakítással tökéletes összhatást teremt. Kompakt méretének hála bármikor zsebre vághatod, hogy hirtelen felszabaduló idődet intelligensen tölthesd el… A csúszásgátló felület tovább növelheti az élményedet.

pocketracingcar.jpg

A dobozban a leíráson kívül az USB töltő, és maga az autó foglal helyet. A kocsi negyed óra töltéssel csúcsra járatható, és nagyjából két órán keresztül teljes gázzal használható.

Az első lépés a játékszerhez tartozó app letöltése. Ha ezzel megvagyunk néhány érintést követően be is feszülhetünk a kijelző fényében. Indulhat a verseny! Az autó bekapcsoláskor villog: jelzi, hogy készen áll a harcra, na meg a kudarcra. Mert őszintén szólva nem egy világrengetően izgalmas játékról van szó. Kevés az akció, némileg lassú a sebesség, és elsőre nehezen értelmezhető a játék felépítése.

Azért a finish zene nem rossz, viszonylag hamar végig lehet száguldani a pályákon, hogy aztán behúzva a kéziféket elmondhassuk, hogy ezt is kipipáltuk. Kicsit logikátlan, hogy az autó alján kaptak helyet a gombok, de ez már tényleg csak egy aprócska gyakorlati észrevétel.

3dpocket_racing_car.jpeg

Összegezve az intelligens mini, háromdimenziós kisautóval játszani érdekes, mókának nem rossz, és a padlón matchboxozás helyett egészen praktikus alternatíva, de ennyi.

Többet ne keress benne! Ahogy az intelligens mosópor sem publikus, hogy miért olyan roppant intelligens, úgy most a kisautó titkát sem tudjuk felfedni. De azért mivel nagyon olcsón beszerezhető így egy próbát megér. A gyerekeknél például lehet, hogy nagyobb sikert arat, főleg most karácsony közeledtével!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr113278499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása