Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Itt az ideje a mobilos nagytakarításnak!

2017. november 12. - azolcsosag Dani

A számítógépeknél már hozzászoktunk ahhoz, hogy időközönként át kell pucolni a rendszerünket, hogy megszabadítsuk a felesleges állományoktól. Ez a jelenség ugyanúgy fennáll az okostelefonok esetében is, azzal a nehezítő tényezővel együtt, hogy a kütyükben limitált a tárhely nagysága.

files-go-google.jpg

Azaz egyáltalán nem mindegy, hogy a szemét mennyi helyet bitorol. A virtuális suvickolásra kitűnő alternatíva a C Cleaner, mely mind Windowsra, mind Androidra elérhető.

A Google, azonban a hírek szerint képletesen söprűt, és lapátot ragad. A héten ugyanis a zárt körben, tesztelésre kiadott Files Go (beszédes) nevű app kiszivárgott, így mi is vethettünk rá egy pillantást.

A program igazi három az egyben megoldás. Egyrészt egy kártyás felületen lehetőséget kínál a szükségtelenné vált állományok eltávolítására (gyorstárak ürítése, duplikált tartalmak eltüntetése), valamint a réges-rég nem használt, virtuális porral befedett alkalmazások törlésére.

files-go.jpg

Másrészt fájlkezelőként funkcionál. Harmadrészt pedig gördülékennyé varázsolja a mobil közötti vezetékmentes fájlmegosztást.

A tesztelők szerint azért van még mit javítani a Google-nak. A fájlkezelő faék egyszerűségű, olyannyira, hogy sem a zip-ek kicsomagolására, sem a másolás, beillesztés műveleteire nem képes. Olykor-olykor megáll pihenni az app, belefáradva a nagytakarításba, aztán dolgozik tovább. A fájlmegosztáshoz pedig mindkét fél telefonján nyitva kell lennie a Files Go-nak.

Persze nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az app egy véletlen hiba folytán került a publikum elé. Valószínűleg a hivatalosan megjelentetett verzió már minden tekintetben makulátlan lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr1313250869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása