Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

360 fokos fordulatot vehet az életed!

2017. november 05. - azolcsosag Dani

Az Elecam 360 fokos kamera kicsit olyan még a piacon, mint a mesében a legkisebb szegény legény, aki útra kel, hogy megtalálja élete célját, értelmét. Még nem tisztázott, hogy mikor a legjobb használni, de egyelőre épületek, és belső területek feltérképezésében kiválóan szerepel.

De lássuk mit is tud egy ilyen, innovatív, mindent látó szerkezet.

A dobozban a készüléken kívül a töltő, és egy csomó másik kiegészítő foglal helyet. A kütyü tetején egy viszonylag kicsi kijelző tájékoztat a legfontosabb információkról minket: mondjuk, hogy legújabb szerzeményünk üzemkész-e.

A három gombos kezelő felület nem állítja leküzdhetetlen kihívás elé a rajongókat. a bekapcsolás, a felvétel és a wifi billentyűk egyértelműen jelzik, hogy mire hivatottak.

A wifi nagyon fontos szerepet tölt be a kamera használatában, ezért érdemes az okostelefonra letölteni a hozzá tartozó appot. Az alkalmazásnak hála ugyanis teljessé, pontosabban 360 fokossá válhat a kép…

Szavakkal leírni a látványt nehézkes, megfoghatóvá tenni a megfoghatatlant majdnem lehetetlen. De azért teszünk egy próbát.

elecam.jpg

A 360 fokos látószög döbbenetes hatást kelt. Különböző beállítások közül válogathatunk: a horizontba állítva magunkat központi szereplővé avanzsálhatunk, de a bolygó látásmódnak hála akár gömbbe is foglalhatjuk kis világunkat.

A fotózás funkció mellett sem érdemes koppintás nélkül elmenni. Pittyenés jelzi, ha az örökbecsű pillanat rögzítésre került.

Hogy hogy néz ki mindez a gyakorlatban?

A kamera mozdulatlanul áll. Ez a kiindulás. A pörgés-forgás pedig részünkről alap. Kezünkben a telefonnal balerinát játszva próbálgathatjuk az eszköz határait.

Amik gyakorlatilag nincsenek. A végeredmény hamisíthatatlan 360 fok, amit kézhez, pontosabban szemhez kapunk. Csinálhatunk bármit, a mozdulatlanul figyelő masina mindent rögzít. Egy aprócska részlet sem maradhat titokban.

elecam360.jpg

Az elkészített videót bármikor letölthetjük a mobilunkra, hogy ott visszanézve a fergeteges fordulatos perceket elgyönyörködjünk a technológia varázslatos képességében.

A 360 fokos kamera jópofa, használata egyszerű, s bár alkalmazását tekintve még keresi a helyét a világban, azért egyre többeket csábít el, mindent látó látószögével.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr2313187050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása