Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Tedd szabaddá válladat, hátadat a legmenőbb táskának!

2017. október 26. - azolcsosag Dani

A barna bőrbetétes, stílusos, egyedi megjelenésű Kaukko simple casual táska amellett, hogy határozottan trendi, kialakítását tekintve masszív.

A csatok, karabinerek egyszerre töltenek be praktikus, és esztétikus funkciót. A rejtett cipzárok segítségével az átlagos méretű tatyó nagyjából bőrönd nagyságúvá fejleszthető.

A komfort sem marad el, mivel a kiegészítő nem csak kézben hordható, hanem a válladra is akasztható. Az, hogy sok benne a hely nagyjából semmit sem mond el a kellék valódi természetéről. Hihetetlenül sok szabad tér áll a rendelkezésedre. A kipárnázott laptop toktól kezdve, az egyéb foglalatokig, a power bank tartón keresztül a tablet, mobiltelefon helyig minden csak arra vár, hogy használd, s persze kihasználd.

Akár három laptopot is belezsúfolhatsz a táskába, különösebb nehézség nélkül. Tokkal együtt a 13 inchest elnyeli, de amúgy 14 inchesre van optimalizálva.

Kifejezetten praktikus trükk, ha ferdén helyezed bele féltve őrzött laposodat, így ugyanis simán magába fogadja készülékedet. Ha már a tableted, laptopod, power bankod, mobiltelefonod, és egész kütyütárad helyet kapott legújabb táskádban, akkor jöhetnek az egyéb kellékek: könyvek, tolltartók…

kaukko1.jpg

Csak a fantáziád szabhat határt elképzeléseidnek. Ha már úgy nézel ki, mint a Mikulás puttonnyal, akkor a legjobb, ha válladon hordozod… Vagy… A jól rejtőzködő, alul található cipzár segítségével hátizsákká alakíthatod, esővédővel kiegészítve. Azaz a pakkodat egyszerűen a hátadra veheted, ahol a kiváló kialakításnak köszönhetően a súly egyenletesen oszlik el.

A párnázata roppant komfortos, a teher elterül a vállaidon, derekadon, hátadon. A kényelmes szivacslapnak hála észre sem veszed, hogy mekkora pakkot cipelsz. Legújabb szerzeményedet oldalról tudod megtölteni, így érdemes letenned, akkor, amikor valami újjal bővíted kelléktáradat.

kaukko.jpg

Garantált, hogy nem borul fel, nincsenek benne felesleges, üres terek, és a kezessége is megkérdőjelezhetetlen. Ha ehhez még hozzáveszed a felhasználóbarát árat, akkor bizony senki sem akadályozhat meg abban, hogy egy nagyon menő, nagyon új, nagyon praktikus aktatáskaszerű cuccal gazdagítsd életedet.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr9813091156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása