Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

October Fest helyett October Christmas!

2017. október 15. - azolcsosag Dani

Az egy dolog, hogy a boltok polcain szeptember második hetében megjelentek a csoki Mikulások, a csillagszórók, és a fényfüzérek, legtöbbször mérhetetlenül ízléstelen, tavalyi összeválogatásban. Vagy inkább összeszórásban.

Az megint egy másik tény, hogy az üzletek hangszóróiból október első napjaitól kezdve mind idegesítőbb decibelen üvölt a Last Christmas, és a Jingle Bells. De az már kicsit soknak tűnhet, hogy a kínai webáruházak is októberi ajándék beszerzésre ösztönöznek.

usps-shipping-deadlines-850x476.jpg

Vagy ez utóbbi mégsem a túlkapások sorát erősíti?

A girlandok, és rénszarvas motívumok valóban sokkolóak októberben, ám ha kínai webshopok hathatós segítségével szeretnéd megoldani az idei karácsonyi ajándékok beszerzését, akkor jó, ha rendeléseidet minél előbb véglegesíted!

A Magyar Posta ugyanis felhívta a figyelmet arra, hogy a külföldi webáruházakból, különös tekintettel a kínai alternatívákból megrendelt termékeknek elegendő időt kell biztosítani a megérkezéshez. Hogy mi ennek az oka?

christmas_post_tc.jpg

Ezek a küldemények nem csomag, hanem levél formátumban kerülnek feladásra, aminek kézbesítési ideje alaphangon 20-50 nap, de kiemelt időszakokban (természetesen a karácsonyt megelőző hónapok ebbe a kategóriába tartoznak) 30-60 nap.

Ha fogytán vagy már az értékes perceknek, akkor olyan csomagkézbesítési szolgáltatást részesíts előnyben, ahol igényelhető nyomkövetési szolgáltatás!

Szóval, elő azokkal a száncsengőkkel!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr3612957405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása