Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

A nagyik klónozott sztárja!

2017. október 12. - azolcsosag Dani

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a Nokia 3310, ami óriási, elsöprő sikert aratott. S a mese még nem ért véget. 2017-ben a cég úgy döntött, itt az ideje visszahozni a megkopott fényű sztárt.

A kínai gyártók zseniálisnak ítélték ezt az ötletet, s klónok tucatjaival rukkoltak elő. A VKWORLD Z3310 is egy ilyen – nézzük milyen!

A gyártó egy pillanatig sem kívánja titkolni a szándékát, miszerint lemásolta a Nokia álom mobilját. A doboz tetszetős, már amennyire az lehet. Kibontást követően, a kínai selyemborítás lágy ölén várakozik a készülék, és egy töltő. A telefon a megtévesztésig hasonlít az eredeti 3310-re, csak egymás mellé téve a két eszközt látszik, hogy a klón színe elüt, és méreteit tekintve nagyobb.

Bekapcsoláskor frenetikus élményt biztosít a kütyü, amely egy boot videóból, s egy kínai harcművészet órán is helytálló dalból áll. A mobil természetesen dual SIM-es, a kínai cégek már nem is ismernek más lehetőséget.

vkworld-z3310-2.jpg

A rendszer nem átlátható, ami azért megdöbbentő, mert ez csak egy telefon. Nem okos, nem hiperszuper, hanem tényleg pusztán egy mobiltelefon. A zseblámpa funkció, és a fotózás külön gombot kapott, ez mondjuk előny: így akár holdvilágos éjszakákon, a nyakig érő avarban zseblámpával a kezünkben készíthetünk hatásos természetfotókat. Vagy áramszünetkor megtalálhatjuk a papucsunkat. Utóbbi határozottan megörökítésre érdemes pillanat…

A Snake a felesleges szabadidőnk eltöltésére kínál, lelombozóan lassú, és elavult lehetőséget. A számológéppel, viszont brillírozhatunk, s hihetetlenül bonyolult matematikai képletek megoldásába is belemehetünk. Mondjuk, hogy mennyi 240x320 megapixel, mert ilyen minőségben tud videót rögzíteni a készülék. A 2 megapixeles kamerától sem feltétlenül kell elájulnunk.

vkworld.jpg

A kijelző betekintési szögeivel akadnak azért problémák, s a hangszóró is hagy némi kívánnivalót maga után. De időseknek, vagy gyengébb hallással rendelkezőknek abszolút ajánlható. Mert borzalmasan hangos, tehát még a szomszéd is színtisztán hallja, ha csörög, viszonylag jól kezelhető, bár a rendszer felépítése nem praktikus, lényegesen egyszerűbbnek kéne lennie.

Napfényben, azonban jól látható a képernyő, és igaziból hétezer forintért a nagyszülőknek karácsonyi meglepetéssé avanzsálhat. Arra tökéletes, hogy az ünnepi asztalon túlzsúfolt kompozíciót alkotó házi süteményeket kép formájában megőrizze a nagyi a jövő generációi számára, vagy egyszerűen csak telefonálásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr2212957023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása