Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kínai kütyük A-tól Z-ig

A-Z olcsóság

Mérlegen a Vernee Thor E

2017. augusztus 29. - azolcsosag Dani

Ha van 50000 forintod, akkor simán beruházhatsz a Vernee Thor E-re, ami középkategóriája ellenére szépen dolgozik. De az ördög mindig a részletekben bújik meg, úgyhogy akkor lássuk a konkrétumokat.

Az üveg előlappal, és műanyag borítással ellátott mobil stabilan van összerakva, nem lötyög, nem kell attól tartanod, hogy szétesik, s alapvetően a tervezők szép munkát végeztek. A hátoldalán érdekes mintákat találhatsz, amik néhány pillanatra azt az érzetet kelthetik, hogy a borítás fém, de nem az.

Marad a jó öreg műanyag. A dizájn a bekapcsoló- és hangerő gomboknál szenved először vereséget, mert a billentyűk kivitele nem túlságosan szép, mondhatnánk csúnyácskának is, de természetesen fizikai jellemvonásaikat tekintve (a nyomáspont tökéletes, a gombok nem lötyögnek) rendben vannak. A kütyü bal oldalán tálcán kínálja magát a SIM tálca, amibe akár két SIM-et is helyezhetsz, de ha neked csak egyre van szükséged, akkor memóriakártyával bővítheted a készülék 16 gigás tárhelyét.

A hátlapon foglal helyet a fő kamera, amely 8 megapixelét 13-ra húzta fel a gyártó, szoftveresen. Ám a képminőségtől nem kell csodákat várnod. A ledes villanón kívül a hátlapon található a meglepően fejlett, jól felszerelt ujjlenyomat olvasó. Azért ez, ebben a kategóriában nem hétköznapi . A telefon rendelkezik egy „e” gombbal is, mely az energiatakarékos üzemmód aktiválásáért felelős: ha megnyomod a billt, akkor a kijelző fekete-fehérre vált, bekapcsol a takarékos működés, amivel akár 20%-ot is megspórolhatsz az aksi kapacitásából.

verneethore_1.jpg

Ha már akkumulátor: a Vernee Thor E 5000 milliamperes aksija nem muzsikál rosszul, akár még játékmaratont is rendezhetsz. Bár hardveres felépítése nem túl izmos, még a nagyobb erőforrást igénylő játékok is gond nélkül elfutnak rajta. Igaz a 3 gigás RAM-mal problémák adódtak a teszt közben, egy idő után ugyanis rendszeressé vált az újra töltés, a gondolkozás, a kínlódás. Valószínűleg ezeket a szálkákat szoftveresen ki tudja majd húzni a gyártó.

Az előlapi kamera a szóra sem érdemes kategóriába tartozik a maga 2 megapixelével, amit a tervező stáb szoftveresen egészen 5 megapixelig fejlesztett fel. Távolról élvezhetőek a képek, közelről látszanak a pixelek. Szóval érdemes a két lépés távolságot itt is betartanod. A kijelző felbontása kielégítő, de a napsütötte órákban kicsit sokat kell találgatnod azzal kapcsolatosan, hogy vajon mit látsz.

vernee.jpg

A mobilon futó Android 7.0 fullos verziója jó alternatíva, és a Vernee Thor E-ben nem piszkáltak bele túlzottan a rendszer működésébe.

Összegezve a Vernee Thor E 50000 forintért stabil készüléket, gyors működést kínál. A kamerák tény, és való, hogy nem adnak okot a nagy örömködésre, de ha neked ez a kompromisszum belefér, akkor egyébként egy kiválóan muzsikáló, középkategóriás, ujjlenyomat olvasós kütyüvel gazdagíthatod életedet.

A bejegyzés trackback címe:

https://azolcsosag.blog.hu/api/trackback/id/tr8512788852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása